Glamhoth - ELE Shaman
2 posters
Strana 1 z 1
Glamhoth - ELE Shaman
Zdravim,
Vek: 17(18)
Jmeno postavy: Glamhoth
Class: Elemental Shaman
Realm: Drak'thul EU (Horde)
Armory:
Co se tyce World of Warcraftu jsem spise veteran (z dob MC a BWL raidu) co se znovu ponoruje do tohodle sveta.
Rad bych nasel pratelskou a zabavnou guildu, ktera doufam i hleda nejaky ty Ele shamany:D. Jsem velmi ochotny clovek, ktery rozhodne pomuze
tam kde muze. Pokud mate nejake otazky sem s nima!
Vek: 17(18)
Jmeno postavy: Glamhoth
Class: Elemental Shaman
Realm: Drak'thul EU (Horde)
Armory:
Co se tyce World of Warcraftu jsem spise veteran (z dob MC a BWL raidu) co se znovu ponoruje do tohodle sveta.
Rad bych nasel pratelskou a zabavnou guildu, ktera doufam i hleda nejaky ty Ele shamany:D. Jsem velmi ochotny clovek, ktery rozhodne pomuze
tam kde muze. Pokud mate nejake otazky sem s nima!
Glamhoth- Anonymní
Re: Glamhoth - ELE Shaman
Nevím, jak moc aktuální je armory, dalo by se ještě zapracovat na pár věcech včetně enchantů, ale základní equip 232+ v dnešní době není problém posbírat za emblemy, takže na tom už určitě pracuješ
Jak jsi na tom s časem skrz raidy, je to tvůj main?
U našeho vrchního kravíka máš určitě plus, jsi tauren
Jak jsi na tom s časem skrz raidy, je to tvůj main?
U našeho vrchního kravíka máš určitě plus, jsi tauren
Raio- Standard
- Poèet pøíspìvkù : 11
Aktivita : 5464
Armorka je aktualni.. enchanty budou hned -> Itemy jsou totiz nove a jeste jsem nestihl obvolat enchantery.
Shaman je skutecne muj main, leveluju si jeste alta (DK) ale jen prilezitostne... Co se tyce raidu rozhodne po vecerech mam vzdy cas (tzn 19:00-20:00+) jediny problematicky den by mohla byt SO (Ale vetsinou tomu tak je jednou za 2-3 tydny)
Shaman je skutecne muj main, leveluju si jeste alta (DK) ale jen prilezitostne... Co se tyce raidu rozhodne po vecerech mam vzdy cas (tzn 19:00-20:00+) jediny problematicky den by mohla byt SO (Ale vetsinou tomu tak je jednou za 2-3 tydny)
Glamhoth- Anonymní
Glamhoth napsal:
Rad bych nasel pratelskou a zabavnou guildu, ktera doufam i hleda nejaky ty Ele shamany
Pratelska a zbavna je spise princezna andrejka mi nejsne tak pratelsti ale radi bychom toho ponekud vice slozili.
JsemTady- UltraMaster
- Poèet pøíspìvkù : 97
Aktivita : 5652
Rad bych nasel pratelskou a zabavnou guildu, ktera doufam i hleda nejaky ty Ele shamany
Pratelska a zbavna je spise princezna andrejka, mi nejsne tak pratelsti ale radi bychom toho ponekud vice slozili.
Z tohodle jsem si popravde akorat vzal to ze si nemel namitky na nabor Ele shamanu
Glamhoth- Anonymní
Přijat, jen mu najdem raid grupu
Raio- Standard
- Poèet pøíspìvkù : 11
Aktivita : 5464
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: