Shortty - arcane mage
2 posters
Strana 1 z 1
Shortty - arcane mage
Zdravim,
Nick: Shortty
Vek: 21
Char: Mage - Arcane
Armory:
Skusenosti: Wow hravam uz dlsie ale bolo to iba na free serveroch co ma uz omrzelo. Kedze nemam ziadnu guildu tak tie skusenosti z raidov niesu iba trocha ulduar 25 ked sa mi postastilo dostat sa do guildy co aj nieco robila a nie len planovala a nikdy z toho nic nebolo. Kedze som bol 3 mesiace off tak ako novacik som bohuzial dostal kick... Nedavno som sa k wow vratil zas, ale zajst aspon ToC10 bez archivu a poznania taktiky je problem. Pokial mi ju niekto povi alebo napise tak by nemal byt problem. Hladam guildu s rozumnimi hracmi ktory poradia ked treba... Ak by ste chceli este nico vediet, rad odpoviem...
Nick: Shortty
Vek: 21
Char: Mage - Arcane
Armory:
Skusenosti: Wow hravam uz dlsie ale bolo to iba na free serveroch co ma uz omrzelo. Kedze nemam ziadnu guildu tak tie skusenosti z raidov niesu iba trocha ulduar 25 ked sa mi postastilo dostat sa do guildy co aj nieco robila a nie len planovala a nikdy z toho nic nebolo. Kedze som bol 3 mesiace off tak ako novacik som bohuzial dostal kick... Nedavno som sa k wow vratil zas, ale zajst aspon ToC10 bez archivu a poznania taktiky je problem. Pokial mi ju niekto povi alebo napise tak by nemal byt problem. Hladam guildu s rozumnimi hracmi ktory poradia ked treba... Ak by ste chceli este nico vediet, rad odpoviem...
Shortty- Anonymní
Prihlaska
Takze pozeral som sa na tvoju postavu a zda sa byt v poriadku . Co sa tyka znalosti nieje az taky velky problem kazdy z nas nejak zacinal takze to by bolo v pohode.Ale zalezi na tebe aku mas chut raidovat a snazit sa zlepsit.Ja sa este pozhovaram s ludmi v guilde ohladom nejakych veci a urcite sa ti ozvem...Ale ak mienis v nasej guilde byt 3 mesiace off tak to by bolo jedno ci by si bol novacik alebo nie...xD
Proxima- Noob
- Poèet pøíspìvkù : 3
Aktivita : 5454
Re: Shortty - arcane mage
Přijat a na žádost Artreidise zařazen do R3
Raio- Standard
- Poèet pøíspìvkù : 11
Aktivita : 5464
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: