DESTINY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Qurth DK Tank

4 posters

Goto down

Qurth DK Tank Empty Qurth DK Tank

Příspěvek  Qurth Thu Dec 31, 2009 8:38 pm

Zdravím,
Nick: Qurth
Věk: 20
Char: DK tank, Mam věci posbirane z HC (tedy spiše za badge) snad vše co se da. Hp unbuf je teměř 36k, 21% parry a 25,5% dodge. Mam i věci do DPS nějake pobrane, DPS na normalních bosech jako unholy bylo 4k+.
Armory: nějak nechtělo se tu zobrazi :-/
Zkušenosti: Od začatku WoW nejdříve teda na neofic ale preBC priest DOOM INC, takže složení nefa a progress naxx, BC 2. Guilda složeni Ilidana na servru opět za priesta v Doomu. Sunwell jsme se rozpadly a nějak mě hra netahla. WOTKL sem začal jako DK(jinne) u Beyond Control kde jsem byl tank a i DPS. Bohužel sem se nepohodl a ani neměl sílu jít dal tak sem se rozhodl se zbavit ACC. Bylo to v době ještě před Ulduarem. Nedavno jsem dolvlil DK a přes svatky sem ho Equipnul na stavajici uroveň.
Raid Time: Budu se snažit vyhovět požadavkům ale jsem v práci flexibilní takže se občas stává že jsem na jedné straně ČR a druhy den na druhe. Ale neměl by to být nějaký větší problém Smile

Guildu se budu snažit tlačit vpřed pokud i ona mě pomuže Smile Zatim palec a Šťastnej novej rok Surprised)

Qurth
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Qurth DK Tank Empty Re: Qurth DK Tank

Příspěvek  Artreidis Fri Jan 01, 2010 12:19 am

Tak tanku je malo a ze jich je potreba jako sul o tom neni pochyb,
koukal sem na tebe a mas tam i frost talenty ale jestli k nim mas i tenhle eq kde je resilience a myslim ze i headka se da sehnat lepsi nez 200 a chesta taky lepsi nez 200 a enchanty nekde mas ale je v tom trochu bordel zda se mi tohle spise jako pvp takze rad bych vedel jak to tedy je
Artreidis
Artreidis
Advanced
Advanced

Poèet pøíspìvkù : 21
Aktivita : 5490

Návrat nahoru Goto down

Qurth DK Tank Empty Qurth

Příspěvek  Qurth Fri Jan 01, 2010 10:59 am

Resilence vubec neni.. tam musel bejt naskočenej PvP gear.. itemy krom 1 trinketu, opasku a wristu jsou 232+lvl dneska budu dost ve hře tak se mužem domluvit na ispect kdyžtak..

Qurth
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Artreidis Sat Jan 02, 2010 7:13 pm

az budes online napis na nick Artreidis a dohodnem se ok?
Artreidis
Artreidis
Advanced
Advanced

Poèet pøíspìvkù : 21
Aktivita : 5490

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tyranth Sun Jan 03, 2010 1:55 pm

Mno co jsem se díval na achievy tak nic moc.... Ulduar nemáš ani 10 ani 25 vůbec nic, z Tocka máš na 10 jen 1. bosse a z 25 opět nic nemluvě o ICC.
Z ICC nemáš ani repku. To mi přijde jako trochu mínus ale jde to dohnat nastudováním taktiky
Gear mi to ukazuje PvP takže ten posoudit nemůžu ale Be.Imba mi ukazuje že tvuj PvP gear má větší PvE skore jak ostatní geary..... Tallenty taky ne nejsem DK.
Jako + mi přijdou tvé Achievy z Onyxky 10....More dots je dílo dpsek ale She Breaths More je docela o skillu ( nebo o štěstí :-) )

Mno celkově.....Gear se dá nafarmit tank se hodí a jestli jsi měl taký progress v TBC jak říkáš tak asi Brain mít budeš :-) jenom škoda těch achievů. ToC10 se v pohodě dá složit Pugem a pak je to ve všech odnoží TOC téměř stejné nemluvě o tom že by mi to hodně řeklo o tvém gearu
Ňáký inspect by to chtělo :-)

Tyranth
Noob
Noob

Poèet pøíspìvkù : 2
Aktivita : 5444

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  JsemTady Tue Jan 05, 2010 6:57 pm

Pouze alt, že?
JsemTady
JsemTady
UltraMaster
UltraMaster

Poèet pøíspìvkù : 97
Aktivita : 5652

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Admin Wed Jan 06, 2010 2:46 pm

kouknem na to jestli je to alt a jinak tank se hodí,nejdříve uděláme pořádek v grupách,který už jsou a pak to rozhodnem tak den max dva strpení prosím...
Admin
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 66
Aktivita : 5533

http://destiny.up-your.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down