DESTINY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest

2 posters

Goto down

JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest Empty JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest

Příspěvek  JsemTady Tue Dec 22, 2009 1:02 am

JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest
JsemTady Lvl80 Holy/Disco Priest Věk: 25let, VT, Mic: Ano
Zkušenosti s WoW:
FreeServer od 1.5.0 (Různé jako skoro každej) Přechod na offi. cca dva měsíce před 3.0.0 (S příchodem WoTLK jsem byl cca lvl60)
Priesta jsem expil od začátku v Holy buildu, protože mně bavilo Healovat v low-lvl instancích, dost se mi to hodilo s příchodem WoTLK protože spousta nových DK hrnoucích se do Ramp., Bf., Auchi... prostě potřebovalo healera a tak sem do 80tky často expil jako heal po dungeonech.
První raidy jsem zažil v gildě Odpadlíci. Tam jsem se naučil základy raid-healu. Když se gilda rozpadla přestoupil jsem za bratrem do Misantropick Division, to byli tenkrát skoro horší než pug. Na jednom PuG raidu jsem dostal nabídku od Barbarů na vstup do gildy.
V Barbarech jsem konečně zažil - jak mají vypadat raidy, jakože vše ogemováno, flašky a jídlo sebou, taktiky minimálně zkouknuté již před invitem do raidu. Tam jsem se vypracoval až na pozici ClassLeadera pro Priesty. Nic složitého, když člověk uměl číst a najít si info např na www.plusheal.com, www.worldofmatticus.com, www.wow.com, www.tankspot.com
Bohužel v Barbarech (Pohybovali na DT okolo 29tého místa) se náš GM jednoho dne rozhodl že prodá acc i s GB a nová osoba nás vyházela z gildy. Pak jsem si dal 1-2měs pauzu a přišel novej patch.
Takže po návratu jsem začal chodit pugy a posbíral si equip co mám, a dostal invite do The Unique - zbytek Barbarů ještě s jednou gildou.
Ta gilda se ale kvůli absenci pevnéhovedení začala pomalu rozpadat a dobře equipnutí hráči šli do gild typu PhGp atp. Mno a ten zbytek už tolik raidy nechodí - ToC10/25 nepotřebujou a na ToGc je nebaví wipovat.
No a pak mi bratr Artreidis povídal o gildě kam se dostal, a zdá se mi zajímavé, že se snažíte dát do kupy nějaké stálé grupy a třebas i dvě 25tky. (Což je podle mně hard poskládat a ještě aby se nehádali - měli sme to v barbarech a byla anabáze - leší progresovali ulduar a slabší farmili Naxx. A to pak bylo hádek okolo DKP - byli za kill bose a v naxx ač bylo míň se toho složilo stejně víc:-)

Armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Jsemtady
http://wow-heroes.com/index.php?zone=eu&server=Drak%27thul&name=JsemTady
http://quickarmory.com/?n=JsemTady&r=EU-Drak%27thul

Co se buildu týče mám teďkon dva Holy jeden klasickej pro horší tanky a druhej na max staty, není ale problem respecnout zpět na disco
- raidoval jsem s ním ještě v naxxu.

Co očekávám? Rád bych dostal místo v nějaké 25man grupě a rád si zaprogresuju na hardmódech to mi asi nejvíc chybí :-)
Jinak co se skilu týče, řekl bych, že vím vše potřebné pro hraní Priesta - ale znáte to každej někdy udělá fail a priest hodně rychle zhebne:-)
JsemTady
JsemTady
UltraMaster
UltraMaster

Poèet pøíspìvkù : 97
Aktivita : 5652

Návrat nahoru Goto down

JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest Empty Re: JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest

Příspěvek  Admin Tue Dec 22, 2009 5:01 pm

Přijat po předchozí protekci Very Happy

Naposledy upravil Admin dne Tue Dec 22, 2009 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Admin
Admin
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 66
Aktivita : 5533

http://destiny.up-your.com

Návrat nahoru Goto down

JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest Empty Odpovědi

Příspěvek  Erson Tue Dec 22, 2009 5:09 pm

Krásná přihlaška jsem každopadně pro

Erson
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest Empty Re: JsemTady lvl80 BloodElf Holy/Disco Priest

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: