Goumez-warlock lvl 80
5 posters
Strana 1 z 1
Goumez-warlock lvl 80
ahoj,
jmenuji se ondra a je mi 19 let, VT: mám a můžu i komunikovat :-). Žádám o přijetí mého warlocka lvl 80 undead specy střídám podle nálady a chuťi.(se všema jde udělat veliké dps) troufám si říct že vím jak se hraje lock a pokud by byl nějaký problém stačí říct...učím se rychle.
S wowkem jsem začal nakonci TBC na jiném serveru. Na WOTLK jsem migroval jsem na a vstoupil do guildy Fire Dragons v které jsem byl až do ulduaru. S touto guildou jsem progresoval naxx a ulduar, získal mnoho zkušeností, zažil jsem jak mají vypadat raidy, ale taky jak to dopadá když se lidi nepřipravují a nejsou aktivní (náhradníci a nejistá účast na dalším raidu) a důvod proč jsem odešel je že jsem si dal menší pauzičku. Niní jsem se vrátil k wowku a chtěl bych opět začít aktivně raidovat...to bylo něco o mě a mých zkušenostech.
Armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Goumez
ano, můj gear je poněkud slabší...ale gear se sežene hned s malinkou výpomocí spoluhráčů.
doufám v hodně zábavy na raidech a v super kolektiv. raidy mi docela chybí tudíž doufám ve vaší kladnou odpověď.
S pozdravem
Goumez
jmenuji se ondra a je mi 19 let, VT: mám a můžu i komunikovat :-). Žádám o přijetí mého warlocka lvl 80 undead specy střídám podle nálady a chuťi.(se všema jde udělat veliké dps) troufám si říct že vím jak se hraje lock a pokud by byl nějaký problém stačí říct...učím se rychle.
S wowkem jsem začal nakonci TBC na jiném serveru. Na WOTLK jsem migroval jsem na a vstoupil do guildy Fire Dragons v které jsem byl až do ulduaru. S touto guildou jsem progresoval naxx a ulduar, získal mnoho zkušeností, zažil jsem jak mají vypadat raidy, ale taky jak to dopadá když se lidi nepřipravují a nejsou aktivní (náhradníci a nejistá účast na dalším raidu) a důvod proč jsem odešel je že jsem si dal menší pauzičku. Niní jsem se vrátil k wowku a chtěl bych opět začít aktivně raidovat...to bylo něco o mě a mých zkušenostech.
Armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Goumez
ano, můj gear je poněkud slabší...ale gear se sežene hned s malinkou výpomocí spoluhráčů.
doufám v hodně zábavy na raidech a v super kolektiv. raidy mi docela chybí tudíž doufám ve vaší kladnou odpověď.
S pozdravem
Goumez
Goumez- Amateur
- Poèet pøíspìvkù : 6
Aktivita : 5459
Přihláška
No nechci se tady cpat do rozhodování Locků ale pokud se přihlašuješ do guildy ktera progresuje/chodi TOGC 10/25 ICC 10/25 a mas v eq osazenych 9(nutny je jeden a to metagem) rare gemů(modry) a jen jeden epic(fialovy) tak netusim jak vazne myslis progress.S nama se nedostanes prakticky nikam jelikoz equipove jsi jeste daleko za urovni na Onyx 10 (prevazna vetsina itemu lvl 213).Jedine ze na wow heroes mas zrovna na sobe neco co mas na farmeni prasat pred Orgrimmarem :-),za me Ne
Bedwydrinn- Noob
- Poèet pøíspìvkù : 2
Aktivita : 5453
Re: Goumez-warlock lvl 80
No ja nejsem tak prisnej,asi proto sem na pozici lolmastera a warr,ale myslim ze v dnesni dobe equip uz neni bernou minci.Skill je to dulezity.Za me urco za prijeti, at mu ty raidy nechybej,a kdyz se bude snazit,eq ma za tyden MAX.GL kamo
Odpovědi
Ahoj no to armory jsi tam radči neměl ani dávat
Máš tam 544 Hit Ratingu??Mysliš že čím vic hitu tim budeš lepší?Každopadně by jsi si měl ten hitovej trinket vyměnit za nějakej se sp a hastem a o gemech co máš ve věcech radči nebudu ani mluvit,možná je to tím že jsi dlouho nehrál.Řeknu ti to takhle dnes se dobře eqipneš v dungenech,kde ti padaji i emblemy of Triumph.Nemužeš čekat že tě vezmem a hned pujdeš na raidy nejsem zastance eqipovaní lidi na úkor ostatních.
Zas to musím vzít tak že každy jednou začínal,tak jsem pro tě vyzkoušet,ale s tím jak jsem říkal že se pokusíš dát do kupy 4 t9 a pak si tě testnem.
Máš tam 544 Hit Ratingu??Mysliš že čím vic hitu tim budeš lepší?Každopadně by jsi si měl ten hitovej trinket vyměnit za nějakej se sp a hastem a o gemech co máš ve věcech radči nebudu ani mluvit,možná je to tím že jsi dlouho nehrál.Řeknu ti to takhle dnes se dobře eqipneš v dungenech,kde ti padaji i emblemy of Triumph.Nemužeš čekat že tě vezmem a hned pujdeš na raidy nejsem zastance eqipovaní lidi na úkor ostatních.
Zas to musím vzít tak že každy jednou začínal,tak jsem pro tě vyzkoušet,ale s tím jak jsem říkal že se pokusíš dát do kupy 4 t9 a pak si tě testnem.
Erson- Anonymní
včera večer jsem začal sbirat emblemy a o gemy se postarám hned v lepších itemech :-) tudíž chviličku strpení s tím equipem.
Goumez- Amateur
Dle armory máš pouze 1-2 killy na bose z 1q ud10 a naxx10/25 ani ne komplet taky 1-2killy a datumově mi to na progres taky nesedí, spíš na průtah, a hero dungy nemáš taky všechny (lokena atp už se bát nemusíš:-)
Podle toho jak tu psali asi ani staty nic moc, takže dle mně asi nevíš jak dělat real dps a měl si asi malinko štěstí, že tě někde protáhli, pokud si tě cl vezme na převýchovu tak aťsi, ale alespoň nelži o mega progresu:-)
[nehodnotím pouze bezvýznamná poznámka]
Podle toho jak tu psali asi ani staty nic moc, takže dle mně asi nevíš jak dělat real dps a měl si asi malinko štěstí, že tě někde protáhli, pokud si tě cl vezme na převýchovu tak aťsi, ale alespoň nelži o mega progresu:-)
[nehodnotím pouze bezvýznamná poznámka]
JsemTady- UltraMaster
- Poèet pøíspìvkù : 97
Aktivita : 5652
ou veliká chyba ode mě :-) progress byl s paladinem...;-)
Goumez- Amateur
Goumez napsal:ou veliká chyba ode mě :-) progress byl s paladinem...;-)
Kde mas maina? Pokud bys opravdu měl vše odchozeno s palátem, tak bys měl mít skill a zbytek se doladí, ale tenhle char opravdu vypadá na zanedbanýho alta:-)
Naposledy upravil JsemTady dne Tue Dec 22, 2009 8:06 pm, celkově upraveno 2 krát
JsemTady- UltraMaster
- Poèet pøíspìvkù : 97
Aktivita : 5652
momentálně je to lock ;-) a mám ho tady na drakthulu
Goumez- Amateur
ja sem za přijetí pokud se bude snažit,teda za nás za krávy máš hlas pro,zbytek jsou ale ostrý hoši drž se
Ja jsem taky pro... neznamena to, ze pujdes hned toc nebo icc, ale kdyz naberes equip, proc ne
Keidra- Amateur
- Poèet pøíspìvkù : 5
Aktivita : 5457
tak to je jasné že se s mým equipem nemůžu dostat hned na raidy :-) ale pracuji na tom
Goumez- Amateur
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: