warr- tank
4 posters
Strana 1 z 1
warr- tank
Ahoj jmenuju se Boris, je mi 18 let, wow hraju od samého začátku na freečkách, ale tyhle letní prázdniny jsem to chtěl změnit.
vnt mám, výkonný pc taky, na netu jsem od čtvrtka do neděle.
PvP mě nebere, rád tankuju mám 2 části t8 a 3 t9.. nějakých 30k hp unbuffed, takže na icc to není, ale snažím se...
-epic gemy nebudu davat do itemu, ktery stejně brzo vyměním...
Hledám guildu, kde se chodí raidy a já už budu moct udělat progress v EQ a raidech, kde je pohodový kolektiv, který je na vnt ikdyž zrovna žádný raid není atd.
Hezké vánoce, spoustu tvrdých dárků a šťastný nový rok.
vnt mám, výkonný pc taky, na netu jsem od čtvrtka do neděle.
PvP mě nebere, rád tankuju mám 2 části t8 a 3 t9.. nějakých 30k hp unbuffed, takže na icc to není, ale snažím se...
-epic gemy nebudu davat do itemu, ktery stejně brzo vyměním...
Hledám guildu, kde se chodí raidy a já už budu moct udělat progress v EQ a raidech, kde je pohodový kolektiv, který je na vnt ikdyž zrovna žádný raid není atd.
Hezké vánoce, spoustu tvrdých dárků a šťastný nový rok.
Apo- Anonymní
Re: warr- tank
slusel by tomu odkaz na armory,ikdyz me docela desi to co rikas ,ze nebudes nekam davat epucky gemy,kdyz to nei dobra vec, jakej ilvl je pro tebe uz good 270?
já sem teda musel vzdycky dávat do vseho max gemy a max enchy a myslim ,ze to kazdej tank, aby mohl tankovat dobry instance.Jinak myslim ,ze tank se vzdycky hodi a vyhoda je ze main char ,nevyhoda ze jen ctvrtek- nedele
já sem teda musel vzdycky dávat do vseho max gemy a max enchy a myslim ,ze to kazdej tank, aby mohl tankovat dobry instance.Jinak myslim ,ze tank se vzdycky hodi a vyhoda je ze main char ,nevyhoda ze jen ctvrtek- nedele
dyt jsem ho tam daval... nevim kam to zmizelo.. jinak kupovat si např fialovej gem 10 dodge 15 stam za 150g nebo 8 dodge a 12 stam za 15g je celkem rozdíl.... -pokus s armory c.2
apo- Anonymní
tak aspoň jméno postavy, my už si tě na armory najdem
Raio- Standard
- Poèet pøíspìvkù : 11
Aktivita : 5464
Apocalypson- Amateur
- Poèet pøíspìvkù : 7
Aktivita : 5456
víc vyjádření nedostanu?
Apocalypson- Amateur
Apocalypson napsal:víc vyjádření nedostanu?
Určitě dostaneš, akorát jsou vánoce zrovna... napiš alespoň jak dlouho třebas tankuješ, a co bys asi zvládl odtankovat atp...
JsemTady- UltraMaster
- Poèet pøíspìvkù : 97
Aktivita : 5652
ciste za tanka hraju cca 1-2 roky... ještě na tbc raidy od kz po hyjal... jinak odtankuju co se s t9 odtankovat dá, ale jelikož jsem v době kdy se progressoval ulduar přestal hrát, protože jsem neměl peníze, tak jsem tankoval voa, os, něco v naxxu a včera před večeří jsem se dostal do toc 25, ale netankoval jsem to a ted farmím hera. jen to chce sehnat lepší štít. ten co na armory mám je z aukce.
Apocalypson- Amateur
naučím se taktiky na dung a není problém, raid leadera jsem už dělal....
Apocalypson- Amateur
Apocalypson napsal:naučím se taktiky na dung a není problém, raid leadera jsem už dělal....
Tam spíš jde o to, dát lidi který dostaneš přidělený vůbec do kupy aby byli online v domluvenej čas, nedělali si save mimo grupu, doequipovat je, prowipovat se s nima přes toc10, togc10, icc10 a tím dané10tce zajistit vstup do 25man progresu...
JsemTady- UltraMaster
- Poèet pøíspìvkù : 97
Aktivita : 5652
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: